SLAGELSE GULD 2017

Slagelse kommune inviterede i går til honorering af kommunens dygtige idrætsudøvere.

Musholm Centret lagde lokaler til de cá 255 guldvindere i forskellige idrætsgrene havde kvalificeret sig til at deltage.

Fra Korsør Skytteforening deltog Dennis Samuelsen – Jimmy Larsen – René Loholt -Morten Petersen - Hans Jørgen Mortensen og Erik Benée Petersen som vinder af foreningsholds konkurrensen på cal. 22 ved DM i pistolterræn. På Foreningsholds konkurrencen på cal. 32 var Erik udskiftet med Poul Pedersen, også dette hold blev nr. 1. Vi havde taget Carsten Samuelsen med som træner.

På riffelsiden var Alexander Prip med som deltager på landsdelsholdet på 200 m der vandt i Vingsted.

Sebastian Nielsen var med som vinder af klassen 60 liggende herre junior på 300 m. i DSU regi.

Du kan se billeder her