Unions Skytter har i weekenden også været til DM på 50m

Allerede fra foråret har der været pres på Juniorholdet, da de sluttede hjemmebaneturneringen af med sejr i 2. div. sidste år og blev rykket op i 1. div. i år, hvor de meget gerne skulle blive hvilket de gjorde.

Vi har haft 4 Skytter af sted til DM2015 hvor de stille op i Damejunior, Herrejunior og Herre Samt med Hold i Junior og Herre Mix.

Først Skød Cecilie halvmatch med 523p. og fik en 10. plads og i sine 60 ligg. fik Cecilie en 12. plads med 601,0p. hvilket ikke var helt nok til en finaleplads, da det er de 8 bedste der går i finalen.

Hos Herrerne stillede Kenneth op, hos det man må kalde for Danmarkseliten med blandt andet VM, EM Samt OL skytter blandt deltagerene. Kenneth gjorde det godt og gik i finalen med en 4. plads med 622,2p. Skudende ville ikke som Kenneth og det blev til små 10ere i finalen og en 7. plads hvilket stadig er flot når man ved hvem han var oppe imod.

Hos Herre Juniorerne stillede Kevin og Sebastian op i kampen om DM guldet og begge gik videre til finalen.

Der blev lagt hårdt ud fra starten, Kevins bane brød ned, så han blev flyttet til en anden bane. Det skabte en del uro for Kevin, men han kæmpe og skød sig til en finale plads med 610,8p. hvilke var 0,2p. fra den næste og skød en intens finale. Til tider så det også ud til at Kevin kunne vinde, men det endte med en flot 4. plads i finalen.

Sebastian lage hårdt ud i første runde og beviste at han også kan blande sig i toppen, ved at skyde sig ind i finalen som nr. 2 med hele 616,9p. som var dagens anden højeste resultat kun overgået af EM skytten Kristian Thomsen med 621,7p. Det var Sebastian første finale i unionen og selvom vi havde øvet det hjemmefra var der never på og Sebastian kunne ikke få skudende ind hvor de skulle, det blev til nogle høje 9ere hvilket ikke var helt nok i finalen. Sebastian sluttede finalen med en ok 7.

Junior holdet gjorde det rigtig godt med Cecilie, Kevin og Sebastian og fik en DM Bronzemedalje som de også fik i 1. div af danmarksturneringen J

Herre mix holdet med Kenneth, Kevin og Sebastian som skød mod de hårde drenge med alt fra, Wold cup skytter til landsholdsskytter samt OL skytter. Her gjorde de sig bestemt bemærket da de skød sig til en rigtig flot 3. plads og fik DM Bronzemedaljer med hjem til Korsør.

Alt i alt var det et rigtig godt DM i kongeklassen med 3 ud af 4 i finalen.

Cecillie knællendeKevin LiggendeSebastian liggendeMix Holdet