Skydesportens Dag 2019

Er du frisk på en udfordring?

Prøv kræfter med skydning til Skydesportens Dag!

Tag hele familien med til Skydesportens Dag i efterårsferien. Det er gratis, og vi garanterer en sjov, spændende og udfordrende dag på skydebanen.

Har du lyst til at prøve at skyde? Så har du nu chancen til Skydesportens Dag lørdag den 12. oktober 2019 mellem kl. 10.00 – 15.00.

Mød op på klubbens baner Møllevangen 51 og prøv at skyde med riffel eller pistol. Du bliver klogere på, hvad skydesport går ud på, oplever fællesskabet i vores forening og får en sjov og spændende dag med masser af udfordringer.

Vi sørger for, at du bliver undervist af erfarne instruktører og låner dig alt det nødvendige udstyr. Det eneste du skal huske er at medbringe er billede-id eller sygesikringsbevis i kombination med et andet id-kort.

Skydesportens Dag er for hele familien, og alle kan være med uanset alder og fysik. Både børnefamilier og bedsteforældre er velkomne, det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Du er velkommen til at kontakte formand Erik Beneé på 21 79 11 75, hvis du vil vide mere.

Vi glæder os til at se dig!

 

Så kan i se om jeres tilmelding til DM er gået igennem :-)

Fil 1 og Fil 2

Dannebrogs 800 års fødselsdag

I dagens anledning inviterede Danmarks-samfundet foreninger i Slagelse kommune til flagets fejring ved et arrangement i henholdsvis Slagelse – Korsør og Skælskør. For Korsørs vedkommende ved et arrangement på Solens Plads fredag den 14. juni 2019.

En halv snes foreninger mødte kl. 15:30 ved Jens Baggesens statuen med de medbragte faner. For Korsør Skytteforening deltog Ole som fanebærer og jeg som fanevagt. Sammen med en delegation fra Flådestationen og Søværnets tamburkorps marcherede vi ad Jens Baggesens gade til Solens Plads hvor der blev holdt et par taler. Marineforeningens sangkor gav prøver på deres kunnen, ligesom tamburkorpset optrådte med musik og sang. Imellem taler og musik viste et hold gymnastik piger hvad de havde lært.

Sluttelig var der overrækkelse af en fane til Korsør IF 2018, samt en ny fane til Korsør Marineforening. Herefter gik vi i samlet trop til Korsør Kirke, hvor der var festgudstjeneste.

I alt en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor mange af byens borgere benyttede lejligheden til gratis underholdning.

Se billeder