Her finder du resultaterne fra ELEY Cup 2018

Så er alle resultaterne på plads, protesttid til tirsdag kl. 18:00

Vi takker for jeres deltagelse og håber i kommer igen til næste år.

Pistol  Riffel

Landsdels mestre 2018

I lighed med tidligere afholdes der Landsdelsmesterskaber i alle klasser, såvel på riffel som pistol.

De individuelle mestre får diplom og guldmedalje, hvorimod der er en mega pokal til foreningen for holdene. Vi må så se om vi kan finde plads til disse 7 pokaler. Se resultaterne her.

Erik

DM i skydning for 5. klasser

DM 5 2018 DM 5 2018 2

Korsør Skytteforening har inviteret byens 5. klasser til deltagelse i DM i skydning for 5. klasser. Det er en hold skydning og kravet er 4 elever fra samme klasse. Helms skole deltog i den indledende runde med 6 hold, og Broskolen med et hold fra 5A.

Resultatet af den indledende runde blev, at holdet fra Broskolen og et hold fra Helms skole opnåede så flotte resultater, at de blev nr. 17 og 19 blandt de 150 deltagende hold fra Vestsjælland. De 20 bedste hold gik videre til en landsdelsfinale, der blev afviklet i Fløng-Hedehusene den 17/11.

Med 745 point til holdet fra Helms skole med Victoria Graulund – Jeppe Neergaard – Malou Meng og Maria Denholt sluttede de som nr. 7. Holdet fra Broskolen med Amanda Christensen – Sasseline Krause – Sander Mortensen – Samantha Weilgaard opnåede 744 point og blev nr. 8. Meget flotte resultater.

I den individuelle skydning blev Malou Meng en flot nr. 1 med 193/7 point. Efterfulgt af 2 Dalmose skytter med 193/5 og 193/1.

Også sidste år var det en Korsør skytte, der blev nr. 1

Det var således nogle glade og lidt trætte skytter der drog til Korsør lørdag eftermiddag.

Korsør Skytteforening siger stort tillykke med resultaterne /Erik

DM 5 2018 3

Så er det tid til at få kontrolleret sine våben, se nednestående fil.

Våbenkontrol